🌱 Hulp Gezocht voor onze Bloeiende Moestuin! 🌱

 

Beste mede-tuinliefhebbers,

 

Op zaterdag 20 april nodigen we ouders uit om samen met ons de handen uit de mouwen te steken en onze moestuin klaar te maken voor een seizoen vol groei en bloei! Van 11:00 tot 13:00 uur zullen we ons verenigen om de grond te bereiden voor onze toekomstige oogsten, met als doel binnenkort de kinderen te laten zaaien en te genieten van de vruchten van ons werk met de kinderen.


We streven naar duurzaamheid en continuïteit in onze tuin en zijn momenteel druk bezig met het ontwikkelen van een plan om onze groene oase zo optimaal mogelijk in te richten voor de komende jaren. Een belangrijk onderdeel van dit plan is een roulatieschema dat perfect is afgestemd op de verschillende jaarfeesten, zodat we het hele jaar door kunnen genieten van een overvloedige oogst.

Om dit alles te realiseren, hebben we uw hulp nodig! We zijn op zoek naar enthousiaste ouders die ons kunnen ondersteunen met verschillende materialen. Als u in staat bent om bij te dragen aan ons project door bijvoorbeeld bamboe (we hebben 100 meter nodig), oud maar bruikbaar gereedschap voor langdurig gebruik, mest, houtsnippers, planken voor plantenbakken en voor een compostbak of hout voor het bouwen van een insectenhotel te doneren, dan horen we graag van u!


Neem alstublieft contact op met meester Gerard als u ons kunt helpen of als u materiaal heeft dat u wilt doneren. We waarderen uw steun enorm en kijken ernaar uit om samen een prachtige, bloeiende moestuin te creëren voor de hele gemeenschap.


Daarnaast willen we u graag uitnodigen voor een speciale informatieavond in de nabije toekomst, waar we meer zullen vertellen over onze plannen en ideeën voor de moestuin. Samen kunnen we groeien, leren en genieten van de overvloed die de natuur ons biedt.

 

Met vriendelijke groeten,
Namens de moestuinclub
Meester Gerard

moestuin moestuin