UITNODIGING: Euritmievoorstelling "Erik of het kleine insectenboek"

Beste ouder(s) en/ of verzorger(s),

 

Volgende week vrijdag bent u als ouder van harte uitgenodigd voor een betoverende euritmievoorstelling gepresenteerd door DeDae. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Deze boeiende voorstelling neemt u mee op een magische reis door het verhaal van ”Erik of het kleine insectenboek”.

 

Datum: Vrijdag, 12 april

Tijd: 11:30 uur

Locatie: Lage speelzaal

 

We vragen u vriendelijk om vijf minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat we de voorstelling op tijd kunnen laten beginnen. Houd er rekening mee dat het gebruikelijke ’samen zingen’ deze keer zal komen te vervallen vanwege de voorbereidingen voor de voorstelling.

Wilt u alvast een glimp opvangen van wat u te wachten staat? Neem dan een kijkje op de website van DeDae voor een voorproefje: https://dedae.nl/productie/erik-of-het-kleine-insectenboek.

Het kopen van kaartjes is niet nodig, aangezien de kosten voor deze voorstelling worden gedekt door de ouderbijdrage. We hopen van harte dat u aanwezig zult zijn om samen met ons te genieten van deze bijzondere ervaring.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het team van DeDae        

Meester Gerard

DeDae_Erik-klein-insectenboek__De-Schaapjesfabriek_HR-98-1536x1024 DeDae_Erik-klein-insectenboek__De-Schaapjesfabriek_HR-98-1536x1024