Uitnodiging ouderavond

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

 

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de ouderavond op dinsdag 13 februari om 19:30 uur. Tijdens deze bijeenkomst willen wij graag samen met u stilstaan bij de ontwikkelingen van de vrijeschoolpedagogiek binnen onze school.

Op de vrijeschool streven wij ernaar om optimaal aan te sluiten bij de ontwikkelingsfase van ieder kind. Na de voorjaarsvakantie willen we van twee drie combinatiegroepen naar drie twee combinatiegroepen. In de ouderavond van 13 februari willen we met u samen ontdekken waarom een combinatiegroep van twee klassen een meerwaarde biedt voor het vormgeven van de vrijeschoolpedagogiek. Denk hierbij alleen maar aan het afstemmen van de periodes en de vertelstof, wat in een combinatiegroep van twee klassen effectiever kan plaatsvinden.

Op dinsdag 13 februari delen wij graag met u de stappen die wij nemen in onze ontwikkeling en hoe wij deze praktisch gaan vormgeven. Uw aanwezigheid en betrokkenheid is voor ons belangrijk.

Wij hopen van harte dat u aanwezig kunt zijn op deze ouderavond. Samen kunnen we de toekomst van het vrijeschoolonderwijs binnen onze school verder verrijken.

Namens het team,

Meester Gerard.