Afsluiting schooljaar

Beste ouder(s) en/ of verzorger(s) van Stella Maris,

 

Het einde van het schooljaar is in zicht, we willen dit vieren met een gezamenlijke afsluiting. Op donderdag 20 juli nodigen wij jullie uit om samen te komen bij het Glazen Paleis voor een speciale bijeenkomst. Laten we met plezier het afgelopen jaar afsluiten en de zomervakantie verwelkomen!

 

Om 13:30 uur verzamelen de kinderen zich bij het Glazen Paleis, waar zij hun stemmen laten klinken in een prachtige samenzang. We luisteren naar de liedjes die zij gedurende het jaar hebben geleerd.

Na het zingen trekken we gezamenlijk naar de Notaristuin, waar tijd is voor een traktatie en leuke spelletjes. Het is een mooi moment om als gemeenschap samen te komen, waarbij we onze banden versterken en het belang van de vrijeschool vieren.

 

We kunnen dankbaar zijn voor al het harde werk en de toewijding die we hebben gezien, zowel van de kinderen als van u als ouders. Trots zijn we op de groei en ontwikkeling die ieder kind heeft doorgemaakt dit schooljaar.

We kijken er enorm naar uit om deze speciale middag met jullie te delen en te vieren.

 

Noteer alstublieft de volgende details in uw agenda:

 

Datum: donderdag 20 juli

Tijd: 13:30 uur

Locatie: Het Glazen Paleis (verzamelen), gevolgd door de Notaristuin

 

Vanaf 14:30 uur juichen we de zomervakantie in, voel je vrij om nog langer te blijven met elkaar.

 

We hopen van harte dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn om deze bijzondere gelegenheid te vieren en het schooljaar in stijl af te sluiten.

 

Groetjes van Helen, Evy, Brendie, Mare, Inge, Yvette, Jules en Gerard

2022-06-25 2022-06-25