Koffieochtend 14 juni

Beste ouder(s) en/ of verzorger(s),

 

Op woensdag 14 juni van 08:30 uur tot 09:30 uur organiseren we een koffieochtend waarop we u uitnodigen om samen met ons na te denken op welke gepaste wijze we het schooljaar kunnen af sluiten.

 

Tijdens deze koffieochtend willen we uw inbreng en ideeën verzamelen om het einde van het schooljaar op een gepaste wijze te vieren, zowel voor de kinderen als voor de ouders. We geloven dat het samen organiseren van deze activiteiten ervoor zal zorgen dat we met enthousiasme en positiviteit de zomervakantie ingaan.

 

Samen kunnen we plannen smeden voor leuke en gezellige activiteiten, waarbij we ervoor zorgen dat elk kind en elke ouder een onvergetelijke afsluiting van dit schooljaar beleeft.

 

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op de koffieochtend op woensdag 14 juni.

 

Laten we samen de zomervakantie tegemoet gaan met een sprankelend enthousiasme en een gevoel van samenhorigheid. We zijn ervan overtuigd dat deze bijeenkomst een geweldige kans biedt om te bouwen aan een sterke gemeenschap en om samen met uw kinderen mooie herinneringen te creëren.

 

Noteer de datum en tijd in uw agenda: woensdag 14 juni, van 08:30 uur tot 09:30 uur. We zorgen voor  koffie en thee in de koffiekamer om mooie plannen te kunnen maken.

 

Samen kunnen we ervoor zorgen dat het einde van dit schooljaar sprankelend en gedenkwaardig wordt. We hopen op uw komst en kijken ernaar uit om u op 14 juni te begroeten!

 

Als andere ouders ideeën hebben en er niet bij kunnen zijn, dan kunnen ze die bij iemand van de OWG of bij meester Gerard kenbaar maken vóór de 14e. Ouders die kinderen wegbrengen naar de bosdag bij de kleuters kunnen altijd iets later aanschuiven. 

 

Met vriendelijke groet,

Meester Gerard